Vinyludgaven af det nye album, ‘Skrevet i sand’, er allerede forudbestilt – og betalt – af knap 100 crowdfundere.

Nu får alle I andre også muligheden. Fra og med i dag, d. 1. november, kan man nemlig forudbestille vinylen i Melodikas netkiosk. Lp’en koster kun 200 kr. og inkluderet i prisen er porto og forsendelse. Lp’en bliver sendt afsted til alle, så snart Melodika modtager pladerne fra fabrikken i Tyskland i december.

Derudover har der vist sig at være en vis interesse for at få albummet som cd. Melodika har derfor besluttet at lave en udgave i vores cd-serie <100. Det betyder, at cd’udgaven udkommer i et begrænset, nummereret oplag på kun 99 eksemplarer. Her er ingen fri-eksemplarer og promotion only, og der vil aldrig blive tale om genoptryk, ligesom udgivelserne heller ike kommer i almindelig distribution eller handel, men kun kan erhverves direkte hos Melodika – eller i forbindelse med De efterladte-koncerter. Cd’en udsendes også i december.

Gå ind i netkiosken her >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s