Sidste mulighed for at opleve De efterladte live i år bliver torsdag d. 16. juni i Råhuset på Onkel Dannys Plads I København – og De efterladte stiller som på den foregående del af turen op som kvartet.

Tiden efter turen skal blandt andet bruges på at skrive og indspille nye sange til hvad, der skal blive til De efterlades sjette album. Først i slutningen af april 2023 spiller De efterladte ude igen.

Til den tid bliver det også med fuld besætning: Peter H. Olesen (sang), Michael Lund (el-guitar og lap steel), Boi Holm (synthesizer, omnichord, bas, el-guitar og programmering) og Jakob Høyer (trommer).

Læs mere om koncerten i Råhuset her >
Køb billetter til koncerten her >

Foto: Niels Fabæk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s