adjø tristesse-album september 2016

Download pressemeddelelse: de efterladte adjø tristesse-PR


adjø tristesse-tur – efterår 2016

Download pressemeddelelse: de efterladte : live 2016


 Om Alvorsord og etagevask

Alvorsord og etagevask blev flot modtaget af kritikerne, da albummet udkom i efteråret 2013, og albummet figurerer på flere lister over årets danske album, ligesom Peter H. Olesen for sine tekster blev nomineret til kritikerprisen Steppeulven som Årets Tekstforfatter.

Gaffa gav de ultimative 6 ud af 6 stjerner og– og Jan Opstrup Poulsen skrev bl.a.: “… en snigende glædesrus har også indfundet sig, som på den umanerligt smukke hyldest til kærligheden forklædt som den danske sommer i Levende Hegn, der næsten antager Benny Andersenske dimensioner … Og med multiinstrumentalisten Michael Lund som melodisk omdrejningspunkt rammer De Efterladte et tæt og prægnant udtryk, der får Peter H. Olesens sang til at stå som et knejsende tårn.”

Berlingske gav 5 ud af 6 stjerner– og Jeppe Krogsgaard Christensen skrev bl.a.: ” … Lige så enkle og alligevel facetterede som Peter H. Olesens vers og stemme er, ja, lige så klare og nuancerede er Michael Lunds guitarlinjer. Han spiller kun akkurat de blues- vise- og folkfarvede toner, der skal til for at bære melodierne, og gør det med stor sans for underspillet poesi og drama. Det er i det hele taget ikke et album, der råber. Det taler i stedet stilfærdigt og har tillid til sin egen styrke og substans. Med rette. »Alvorsord og etagevask« er, sagt med meget færre ord, årets hidtil bedste dansksprogede udspil.”

Undertoner: 5 ud af 6 stjerner >

Unison: 4,5 ud af 5 stjerner >

Politiken: 4 ud af 6 stjerner >

Lydtapet: 4 ud af 6 stjerner  >