de efterladte 1 SHTo år efter debuten Traditionen utro er De efterladte nu klar til at udsende deres andet album, som har fået titlen Alvorsord og etagevask.

Albummet, der udkommer i slutningen af september, udsendes som cd og download – og om lytterne vil også som lp, altså i en vinyludgave.

”Flere og flere af vores lyttere efterlyser vores musik på vinyl”, udtaler De efterladte samstemmende, ”så nu vil vi se, om de også er villige til at lægge pengene ved kasse 1.” Derfor har De efterladte valgt at finansiere lp-udgaven via crowdfounding på Booomerang.dk. Hvis der inden 10. august 2013 kan indsamles 15.000 kr., så bliver vinylen til virkelighed. ”Put your money where your mouth is, som vores marketingsafdeling formulerer det,” siger De efterladte endnu håbefuldt optimistiske.

De efterladte er Peter H. Olesen (sang og tekster) og Michael Lund (instrumenter og melodier). De to har spillet sammen som duo siden 2008, men allerede inden da kendte de hinanden fra mange års samarbejde i en anden rost duo, Olesen-Olesen, hvor Peter også var sanger og sangskriver, mens Michael var en uundværelig del af backingbandet. I sommeren 2011 udkom debuten “Traditionen utro”, som blev modtaget pænt af pressen og af en stædigt voksende lytterskare.

Gå ind på Booomerang.dk og donér!  >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s